Lakering

Hos Lakcentret får du Bornholms bedste

  • Kvalitetsarbejde
  • Professionel farverådgivning
  • Altid god service

Autolakering er mere end godt håndværk

Lakering af biler er i dag meget mere end godt håndværk. Bilfabrikanternes lakopbygninger bliver stadig mere avanceret, og bilerne lakeres i et utal af nuancer krydret med spændende effekter som forskellige metallic eller perlemorspigmenter.

Det betyder, at det gode håndværk skal kombineres med de seneste it-redskaber, løbende efteruddannelse og teknisk rådgivning fra leverandøren af lakken. For at sikre dette samspil har Lakcentret valgt at samarbejde med Scandinavia Paint Solution som leverer Nexa Autocolor, som netop er kendt for at være blandt de førende indenfor farvetilpasning og lakker i højeste kvalitet.

Nexa Autocolor er et af de lakmærker, der anvendes af flest bilproducenter, og den viden det giver at udvikle farve til og sammen med de forskellige bilmærker er central for mærkets succes, når det gælder reparationslakeringer. Sammen med Scandinavia Paint Solution’s uddannelses programmer og løbende support, ydet af de bedste i branchen, sikrer dette de bedste resultater, hver gang.